Welkom op mijn blog!

Mijn naam is Eva en op dit moment bevindt jij je in mijn hoofd. Uiteraard niet letterlijk, maar het is een goede weergave van de gedachten die rondspoken in mijn hoofd. Ik ben nog net niet geboren met een pen in mijn hand. Al van jongs af aan ben ik dol op schrijven. Wat begon als zelfbedachte avonturen die ik voor de juf schreef in groep drie, ging over in dit blog. Ik dacht altijd dat je alleen creatief was als je goed kon schilderen of een instrument kon bespelen. Inmiddels weet ik dat je met woorden minstens net zo creatief kan zijn. Leuke, korte, duidelijke en actieve zinnen. Woorden op papier die je niet loslaten, daar houd ik van.

Wie ik ben? Ik ben gek op hele flauwe woordgrappen, ik heb een gigantische fantasiewereld, ik kan de volledige songteksten van liedjes onthouden na slechts één keer luisteren, ik weet best waar mijn salontafel staat en toch stoot ik mij hier dagelijks aan, ik hou erg van plannen en organiseren en ik kan nogal enthousiast raken van kleine dingen zoals een ijsje halen. Verder ben ik eerlijk (soms net iets te) en ik hou niet van onduidelijkheid.

Tot slot ben ik opgegroeid in een doodnormaal gezin. Mijn ouders zijn nog bij elkaar en ik maakte altijd braaf mijn huiswerk. Gelukkig heeft dit tamelijk saaie bestaan mijn fantasie niet aangetast! Ik wens jullie heel veel leesplezier en ik hoop dat ik jullie kan meenemen en amuseren in de wonderlijke wereld in mijn hoofd.

Liefs Eva

 

Wil je dat ik een stukje voor jou schrijf?

Natuurlijk ben ik ook inzetbaar om voor jou een leuk stukje te schrijven! Of het nu gaat om het schrijven of redigeren van een blogpost, nieuwsitem, productomschrijving, inleiding of social media post. Ik kan je helpen. Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een e-mail naar info@evaselhorst.nl of stuur mij een berichtje op LinkedIn.